Új jelszó kérése

Kategóriák

Termékajánló

Üdvözöljük webáruházunkban!

Nagy örömmel szeretném tájékoztatni önöket, hogy teljesen megújult lego készlet és figura kínálatunk. 
A közel 100db Star Wars és 100db Technic készlet mellett számos ritka és különleges készlet is megtalálható az újonnan feltöltött készletek között: (pl.: Harry Potter, City, Agent, Aquazone, Aquariders, Exo Force, ...)
Nem is beszélve a 90-as években kiadott nagyszerű LEGO SYSTEM és LEGOLAND készletekről, valamint a 70-es évek retro classic és vonat készleteiről, melyek ma már igen nehezen szerezhetők be.
A webáruházba feltöltött termékek mind készen vannak, azonnal megvásárolhatóak, melyek eladás előtt többszöri ellenőrzésen mennek keresztül. A készletekhez minden esetben ellenőrzött elemlistát és összeszerelési útmutatót is adunk.
Pár készlettől eltekintve minden lego szett hiánytalaneredeti és nem taralmaz színcserét sem. Az esetlegesen hiányzó elemek beszerzése folyamatban van, így remélhetőleg hamarosan minden egyes készlet és figura hiánytalanul és teljesen eredeti állapotban várja majd új tulajdonosát. Annál a néhány készletnél vagy figuránál, mely hiányos, vagy színcserét tartalmaz, a leírásban fel van tüntetve a hiányozó elem(ek) száma, és színcsere esetében a cserélt szín is.
Végül engedjék meg, hogy egy nagyszerű ajánlatot tegyek önöknek:
Minden 2017 októberében leadott 10.000 Ft feletti rendelés esetén 5%20.000 Ft feletti rendelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk az áruházban feltüntetett árakból!
50.000 Ft feletti rendelésnél pedig a 10% kedvezményen túl előre utalás esetén a postaköltséget is átvállaljuk!
A kedvezmény a megrendelt termékek végösszegéből kerül levonásra és az akciós termékekre nem vonatkozik.

LEG GODT - Játssz jót!

 
Mindenkinek jó játékot kívánunk.
Webáruház készítés